Eylül'ün günlüğü

Acaba anlatımda okuyucuya daha keyifli bir okuma türü veya  kolay anlaşılan bir yazı kalitesi sunmak mümkün mü diye de türlü denemelerle yazmaya devam ediyorum. Halen “Eylül’ün günlüğü”diye okuyacağınız bu kitap benim 7. kitabımdır.

Bu kitabımda farklı bir anlatım biçimini  denemek üzere yola çıktım.

 

Kitabın yazarı olan ben ve kitabın kahramanları olan Eylül, Yağmur, Kerem, Gül aramızda bir bölüşme yaparak kendimizi, kendi yönümüzden okuyucuya anlatmaya çalıştık.

 

Sözü alan ben olabilirim veya Eylül veya Yağmur diyelim, konuya katkı koymayı kendi yönlerinden veya eklemek istedikleri ile ortaya çıkıp anlatıyoruz. Anlatımı bitince kişiler kitabın sayfaları arasına dönüp tekrar sırasının gelmesini bekliyor.

 

Konunun ilerleyişini, onların da fikir gelişimi içinde yazmaya çalışan  ben, kendi anlatım tarzım içinde anlaşılır olmaya ve siz okuyanları yormadan konuyu götürmeye gayret ediyorum.

 

Adamızın güzellikleri içinde devam eden dürüst ve temiz bir ilişki, Ankaradan başlıyarak, uzak doğunun mistik havasından katkılar alarak okuyucuya ulaşıyor. Kitap Adada 1980 lerin gelişimini ve yaşanmışlıklarını o dönemin eğitim, sosyal yaşam ve diğer aktivitelerini de konu ederek devam edip bitiyor. Keyifle okumanız dileklerimle.

 

Arif Feridun / mart 2019

Arif Feridun, Kıbrıs, Unutulmasın diye, Kaldığımız yerden, kitap, makale, mimar, Poli, Lefkoşa, Girne, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gazete, Galeri Kültür Kitabevi, Işık Kitabevi, Khora Kitap Cafe, Deniz Plaza...